Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie
Geschreven door Sophie van der Velden
10 juli 2024 9:50


Nederland in de halve finale EK: waar kijk jij de wedstrijd?
Foto: Nederland in de halve finale EK: waar kijk jij de wedstrijd?
Waar kijk jij de halve finale? Foto: VRMG

VELUWE RANDMEER - Let op! Vanavond kleurt Nederland opnieuw oranje. Deze keer niet vanwege het weer, maar omdat het Nederlands elftal in de halve finale tegen Engeland mag spelen. Hoe ga jij de wedstrijd kijken?

Afgelopen zaterdag was de kwartfinale tegen Turkije op veel openbare plekken op grote schermen te volgen. In Harderwijk werd de wedstrijd gecombineerd met het muziekfeest Harderwijk Live. Ook in Nijkerk en Barneveld werden creatieve oplossingen bedacht om festivalbezoekers toch de mogelijkheid te geven de wedstrijd te volgen. 

Hoe kijk jij?
Ga jij de halve finale vanavond weer op een groot scherm kijken met vrienden? Of in de woonkamer met een oranjetompouce en vlaggetjes voor het raam? Kijk je op je telefoon in je tentje op de camping, of zit je misschien wel zelf in het stadion in Dortmund, waar de wedstrijd gespeeld wordt? Wij genieten graag mee. Stuur je leukste foto van de avond, met een korte beschrijving, naar foto@vrmg.nl. Wie weet zie jij jezelf wel terug op onze website!

Toeteren
De overwinning op Turkije werd afgelopen zaterdag groots gevierd door veel oranje-supporters. Op de onderstaande video zie je hoe dit er in Harderwijk uit zag. Of dit een nieuwe traditie is? Dat zal vanavond wellicht blijken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redacties: redactie@vrmg.nl of bel:
Redactie Nijkerk 0341-798298 | Redactie Nunspeet  0341-258133

Oldebroek  Elburg  Nunspeet  Harderwijk  Ermelo  Putten  Nijkerk  Barneveld Nieuws 

oldebroek  elburg  nunspeet  harderwijk  ermelo  putten  nijkerk  barneveld  vrmg  oranje  voetbal  ek  nederland  engeland 
 
advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard