Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie

Klachten


Heb je klachten over onze website of over de inhoud van de content? Wij horen het graag van je!

Wij nemen je klacht in behandeling en je ontvangt binnen een week een terugkoppeling van ons. Technische klachten proberen wij -indien mogelijk- op te lossen, of geven dit door aan de providers. Niet elk technisch probleem is door ons op te lossen, omdat we ook gebruik maken van technische infrastructuur van andere partijen. Lukt iets niet, dan leggen we dat uit.

Het kan ook zijn dat je een klacht hebt over de inhoud van artikelen of opmerkingen die daarin gemaakt zijn. We brengen namelijk veel lokale informatie, en daarbij dus ook de diverse meningen van inwoners en betrokkenen. Dat kan best botsen met jouw mening of opvattingen. Ook dat is de rol van onze omroep; informeren en discussie mogelijk maken. We zijn immers de kritische waakhond van de lokale democratie! Het kan echter zijn dat je vindt dat er grenzen zijn overschreden, ook dan kun je onderstaand formulier invullen.

Wij toetsen je klacht dan aan ons redactioneel statuut, maar uiteindelijk ook aan de wet. Mocht blijken dat je klacht gegrond is, dan bespreken we dat met de betrokken maker(s). Je krijgt altijd een onderbouwde schriftelijke terugkoppeling.

Bezwaar tegen de klachtafhandeling

Ondanks onze zorgvuldigheid kan het zijn dat je het niet eens bent met onze klachtafhandeling. In dat geval kun je de klacht melden bij de Raad voor de Journalistiek. Zij zullen de klacht onderzoeken en ook uitspraak doen. De Raad van de Journalistiek is daarbij onafhankelijk. Meer weten over de raad? Klik hier.

Klachtenprocedure
Wil je de klachtenprocedure bewaren, download hem dan hier.

Klachtenformulier
Wil je een klacht indienen?  Gebruik dan onderstaand formulier.advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard