Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie

Ambitie VRMG


Nieuwsredactie 

De Veluwe Randmeer Mediagroep is een samenwerkingsverband van A1 Mediagroep voor de gemeenten Barneveld en Nijkerk, LOCO mediagroep voor de gemeente Oldebroek, LOE media voor de gemeente Elburg en RTV Nunspeet. In totaal brengen wij samen het nieuws uit 8 gemeenten in onze streek:

- Barneveld
- Ermelo
- Elburg
- Harderwijk
- Nijkerk
- Nunspeet
- Oldebroek
- Putten

De nieuwsredactie van Veluwe Randmeer Mediagroep bestaat op dit moment uit een mis van professionele redacteuren en vrijwilligers. Daarnaast bieden we regelmatig plaats aan stagiaires die een journalistieke opleiding volgen.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om de inwoners van onze regio goed te informeren over nieuws en gebeurtenissen in hun onze streek. Dit willen we doen met kwalitatief goed en betrouwbaar nieuws. Om te laten zien dat dit we dit serieus nemen, ontwikkelen we de onze medewerkers door trainingen en bereiden we de omroep voor op het behalen van het kwaliteits-keurmerk. De redactie van VRMG wordt in 2024 begeleid door een professionele coach die beschikbaar gesteld is door het Steunfonds voor de Journalistiek. (SvdJ)

Nieuwstips?

Heb jij nieuws of tips voor de redactie? stuur dan een mail naar redactie@vrmg.nl
Let op dat 'nieuws' ook wel nieuws moet zijn. Aankondiging van commerciele activiteiten is dat vaak niet.

Wil je weten hoe je een goed persbericht schrijft?  Check dan de blog van het ANP over Persberichten schrijveny.

Klachten?

Heb je een klacht over een nieuwsitem of uitzending van VRMG? dan verwijzen wij je graag naar onze klachtenprocedure.

Meewerken?

Wil jij ook altijd het naadje van de kous weten en vind je het leuk om samen met ons enthousiaste team nieuws te brengen? Meld je dan aan op talent@vrmg.nl

De koffie staat klaar!


advertentie