Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie

Ambitie VRMG


Nieuwsredactie 

De Veluwe Randmeer Mediagroep is een samenwerkingsverband van A1 Mediagroep voor de gemeenten Barneveld en Nijkerk, LOCO mediagroep voor de gemeente Oldebroek, LOE media voor de gemeente Elburg en RTV Nunspeet. In totaal brengen wij samen het nieuws uit 8 gemeenten in onze streek:

- Barneveld
- Ermelo
- Elburg
- Harderwijk
- Nijkerk
- Nunspeet
- Oldebroek
- Putten

De nieuwsredactie van Veluwe Randmeer Mediagroep bestaat op dit moment uit een mix van professionele redacteuren en vrijwilligers. Daarnaast bieden we regelmatig plaats aan stagiaires die een journalistieke opleiding volgen.

Onze redactie:
Ib Haarsma - Hoofdredacteur (Ad interim)

Redacteuren
Ari-jan van de Bunt
Jarno van de Bor
Marcel Bonte
Jeanet Broijl
Mariska van Boven
Eljakim Doorneweerd
Jeannet van Elst
Danielle Meloen
Cato Stronkhorst
Sophie van der Velden
Sierou de Vries
Noah Quist

Het nieuws van VRMG vindt u je ook op onze lokale sites:
www.a1mediagroep.nl
www.rtvnunspeet.nl
www.loemedia.nl
www.locomediagroep.nl


Onze ambitie

Het is onze ambitie om de inwoners van onze regio goed te informeren over nieuws en gebeurtenissen in hun onze streek. Dit willen we doen met kwalitatief goed en betrouwbaar nieuws. Om te laten zien dat dit we dit serieus nemen, ontwikkelen we de onze medewerkers door trainingen en bereiden we de omroep voor op het behalen van het kwaliteitskeurmerk. De redactie van VRMG wordt in 2024 begeleid door een professionele coach die beschikbaar gesteld is door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ).

Nieuwstips?
Heb jij nieuws of tips voor de redactie? Stuur dan een mail naar redactie@vrmg.nl Let op dat 'nieuws' ook wel nieuws moet zijn. Aankondiging van commerciële activiteiten is dat vaak niet.

Klachten?
Heb je een klacht over een artikel, nieuwsitem of uitzending van VRMG? We verwijzen je graag naar het klachtenformulier op onze website.

Meewerken?
Wil jij ook altijd het naadje van de kous weten en vind je het leuk om samen met ons enthousiaste team nieuws te brengen? Meld je dan aan via talent@vrmg.nl

De koffie staat klaar!


advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard