Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie
Geschreven door Medi Holstege | RTV Nunspeet
31 maart 2024 9:28


250e inschrijving Toer de Dellen beloond met een taart
Foto: 250e inschrijving Toer de Dellen beloond met een taart

NUNSPEET - De 250e inschrijving voor de Toer de Dellen 2024 is geregistreerd. Moeder en dochter Jeanet en Henriët Vinke uit Nunspeet waren nummer 250 en 251. Ze ontvingen van de stichting Toer de Dellen een heerlijke taart. De taart werd overhandigd door voorzitter Johan Hut.

Moeder en dochter hebben in het verleden aan bijna alle edities van de Toer de Dellen deelgenomen. Ook dit jaar gaan ze op 22 juni de dertig kilometer weer samen fietsen. Jeanet: “Het is geweldig leuk evenement, in het verleden was het natuurlijk voor KIKA, maar vorig jaar en ook dit jaar is het goede doel de wensambulance en een organisatie die zo’n mooi werk verricht willen we graag steunen.” “We maken er elk jaar een leuke dag van en meestal gaan we onderweg ergens lekker lunchen. Een echte sportieve en gezellige moeder-dochter dag dus, én voor een goed doel!”

Ook deelnemen aan Toer de Dellen 2024? Schrijf in op www.toerdedellen.nl. De organisatie van Toer de Dellen belooft ook voor de 500e inschrijving een smakelijke verassing in de vorm van een dinercheque. 

Toer de Dellen is een sportief evenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Wensambulance Gelderland. Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Het rondje Dellen kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend, hardlopend of skeelerend afgelegd worden. Jong en oud; iedereen mag meedoen!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redacties: redactie@vrmg.nl of bel:
Redactie Nijkerk 0341-798298 | Redactie Nunspeet  0341-258133

Nunspeet  Oldebroek  Elburg Nieuws 

vrmg  toer de dellen  gelderse wensambulance  oldebroek  elburg  nunspeet 
 
advertentie