Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie
Geschreven door Eljakim Doorneweerd
11 juni 2024 13:48


Gemeente Putten helpt lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties met energiekosten
Foto: Gemeente Putten helpt lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties met energiekosten
Deze foto is ter illustratie. Foto: Pexels / Pew Nguyen

PUTTEN - Het college van burgemeester en wethouders van Putten stelt opnieuw subsidie beschikbaar voor lokale ondernemers en religieuze, culturele en maatschappelijke organisaties. De tijdelijke subsidieregeling vangnet energiekosten met verruimde voorwaarden krijgen zij als compensatie voor de kosten van de verhoogde energietarieven. Aanvragen kan tot en met 1 september 2024.

In juli 2023 stelde de gemeente de tijdelijke subsidieregeling vangnet energiekosten in. Vanuit het Winterfonds ontving de gemeente hiervoor geld van de provincie. In de eerste ronde van 2023 waren er weinig aanvragen. Hierdoor heeft de gemeente een deel van het budget niet gebruikt. Daarom stelt de gemeente € 96.737 opnieuw beschikbaar voor lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Periode voor aanvraag
Ondernemers kunnen de subsidie tot en met 1 september 2024 aanvragen via www.putten.nl/vangnet. De gemeente verstrekt de subsidie zolang er budget beschikbaar is. Informatie over de verruimde voorwaarden is te lezen op de website van de gemeente. Als ondernemers en maatschappelijke organisaties de subsidie al eerder hebben ontvangen, kunnen zij opnieuw een aanvraag doen. Het eerder ontvangen bedrag wordt dan verrekend met het nieuwe bedrag.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redacties: redactie@vrmg.nl of bel:
Redactie Nijkerk 0341-798298 | Redactie Nunspeet  0341-258133

Putten Nieuws 

vrmg  putten 
 
advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard