Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie

Adverteren voor Maximaal bereik!


VRMG met een uitgestrekt bereik op de Noordwest Veluwe, is het perfecte platform voor het vergroten van de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Radioreclame bij VRMG heeft zijn effectiviteit bewezen in het bereiken van de doelgroep, versterken van imago en uitbreiden van naamsbekendheid. Onze radioreclame is flexibel, biedt vele creatieve mogelijkheden en u bepaalt de lengte en duur van uw campagne.

Naast radio, biedt TV-reclame op VRMG unieke visuele mogelijkheden. Uw reclame kan variëren van dynamische spots tot op maat gemaakte advertenties, zonder extra kosten, met gebruik van uw eigen logo, huisstijl en foto’s.  Daarnaast kunt u nu ook adverteren op onze populaire website. Met een hoog bezoekersaantal zorgen onze bannerposities en andere reclameuitingen voor maximale zichtbaarheid. Uw advertenties op onze website worden gegarandeerd gezien door een breed en betrokken publiek.

Door onze gestroomlijnde organisatie kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd, waardoor u uw doelgroep snel en effectief bereikt.

Betaalbaar en effectief adverteren bij VRMG is betaalbaar en biedt een hogere effectiviteit dan traditionele dagbladadvertenties. Uw boodschap zal niet verloren gaan op een onopvallende pagina, maar zal juist een groot publiek bereiken, veel meer dan met direct mail of folders.

Ontdek de veelzijdige reclamemogelijkheden bij VRMG. Wij nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek om een op maat gemaakte reclamestrategie te ontwikkelen. Voor een vrijblijvende afspraak, neem contact op via adverteren@vrmg.nl of reageer hieronder.

advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard